Kinesiologi for BÝrn

'Børn i Balance - kinesiologi for børn'

Denne workshop er særligt henvendt til børn - sammen med far eller mor - og tilbyder mange små og enkle øvelser, som har vist sig at forbedre børns koordinationsevne og hjælpe dem i læringsprocessen og i livet generelt.

Workshoppen består hovedsageligt af sjove, praktiske øvelser nærmest udformet som lege og ind imellem underbygget af teori og baggrundsviden.

Teknikkerne og øvelserne er nemme at gå til og kræver ingen specielle forudsætninger for at lykkes.

Hensigten er at vise børn og deres forældre, hvor let det er selv at gøre noget for at optimere sin energi i hverdagen og få det bedste ud af sit potentiale.

Teknikkerne er nemme at gå til og kræver ikke specielle forudsætninger for at lykkes. Alle lærer at muskelteste, så de kan
  • finde frem til stress i kroppen
  • teste, hvad der kan afbalancere denne stress
  • aflæse ændringer og
  • forankre afbalanceringerne i hele systemet
Programmet er tænkt som 'hjælp til selvhjælp' og der lægges op til, at alle deltagere fortsætter arbejdet derhjemme. Forældrene kan fx lave øvelserne dagligt med børnene, indtil de selv tager over.

Instruktøren vil guide børn og voksne igennem teknikkerne og hele ideen med kinesiologien.

Kinesiologiforeningen Touch for Health - Sekretariatet | Ladingvej 18, 8464 Galten